外国人のための日本料理教室
食を通して日本の文化・習慣について理解を深めましょう。今回は、春を迎える節分に食べる伝統的な食事を作ります。
[主催] 公益財団法人水戸市国際交流協会
◆日 時 平成31年2月2日(土) 12:30~15:30
◆場 所 水戸市国際交流センター 3F調理室
◆メニュー 恵方巻ずし,ほうれん草としめじのからししょうゆ和え,いちご大福
◆人 数 外国人市民15名(先着順)
◆参加費 1,000円/人
◆講 師 岡田 さかゑさん
◆申込み
1/30(水)までに、チラシについている申込み用紙に名前、性別、電話番号、国籍を書いて、参加費の1,000円と一緒に国際交流センターの職員に渡してください。
Japanese Cooking Class for Foreign Residents
Join us for a hands-on cooking class! You will be able to learn about Japanese culture and traditions while preparing special dishes, just perfect for the traditional Setsubun event to welcome the arrival of spring.
◆Date & Time: Saturday, February 2, 2019, 12:30pm-3:30pm
◆Place: Mito International Center, 3F Kitchen
◆Fee: 1,000yen
◆Limit: Max 15 people (foreigners only)
◆Menu:
Eho-Makizushi (Eho Sushi Roll)
Spinach and Shimeji-Mushroom Karashiae (Salad dressed in soy sauce with mustard)
Ichigo-Daifuku (Dumpling containing strawberry wrapped in smooth red bean paste)
◆Instructor: Ms. S. Okada
◆Application: Please sign up at the Mito International Center by Jan 30 (Wed) with fee 1,000yen.
Hosted by Mito City International Association